Integrale controle clubhuis motorclub

zaterdag 15 juli 2017

Haarlem - De gemeente Haarlem heeft vrijdagavond, rond 20,30 uur, samen met de politie een controle op de Drank en Horecawet uitgevoerd in het clubhuis van motorclub Trailor Trash aan het Tennispad.

Door de gemeentelijk toezichthouders is geconstateerd dat er deze vrijdagavond (sterke) drank in het clubhuis werd gebruikt. De motorclub heeft geen vergunning om drank te mogen schenken. Deze controle volgde op een eerdere controle dit jaar, waarbij ook al vastgesteld is dat er (sterke) drank in het clubhuis aanwezig was. Toen is door de gemeente een dwangsom (2500 euro) opgelegd, die bij herhaling van de overtreding uitgevoerd kan worden. De gemeente Haarlem onderzoekt nu of er voldoende grond is om die eerder opgelegde dwangsom onvoorwaardelijk op te leggen.

Aanhoudingen

De politie heeft verder nog een 29-jarige Haarlemmer aangehouden. Hij moet nog 29 dagen straf uitzitten. Een 32-jarige Heerhugowaarder had een aantal Xtc-pillen en munitie bij zich, terwijl een 23-jarige Haarlemmer nog een boete moest betalen. Verder is een 39-jarige Hagenaar aangehouden, die nog een ontnemingsbedrag van 10.000 euro dient te voldoen en een 51-jarige man werd nog gezocht door de politie voor een helingzaak.

 

2017146985

 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Heemstede | 112 alarmeringen Heemstede | Goedkoop Tanken in Heemstede | Supermarkten in Heemstede | Weerbericht Heemstede