Getuigen gezocht van mishandeling

zaterdag 25 november 2017

Haarlem - De recherche in Haarlem is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van een geweldincident in het Noorder Sportpark/Schoterbos.

Vrijdagavond werd een 16-jarige Haarlemmer belaagd door ongeveer 7 jongeren nabij de vijver van het Noorder Sportpark/Schoterbos en werd hij geslagen en geschopt. Ook werd geprobeerd om zijn bromfiets weg te nemen. De Haarlemmer raakt hierdoor gewond aan o.a. zijn gezicht en rug. Hij wist uiteindelijk weg te komen en is ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel. De Haarlemmer mocht na behandeling door het ambulancepersoneel naar huis.

Getuigenoproep

De recherche heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van dit geweldincident in het Noorder Sportpark/Schoterbos op vrijdagavond, rond 23.30 uur.

Heeft u iets gezien hiervan? Weet u er meer over? Laat het dan s.v.p. weten aan de recherche in Haarlem via tel.nr: 0900-8844. Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000.

 

2017241621

 

 

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Heemstede | 112 alarmeringen Heemstede | Goedkoop Tanken in Heemstede | Supermarkten in Heemstede | Weerbericht Heemstede